Черга за новими Ferrari виросла до двох років

Черга за новими Ferrari витяглася на два роки
Час очікування суперкарів Ferrari перевищив позначку два роки. Гендиректор італійської компанії Бенедетто Вінья підтвердив, що книга замовлень заповнена на весь 2025 рік.

Бос Ferrari також заявив журналістам, що розробка першого електромобіля марки йде з випередженням графіка. Бенедетто Вінья знову підтвердив, що виробництво батарейного суперкара розпочнеться в останньому кварталі 2025 року, а збирати модель на новому заводі в Маранелло. Запустити площадку планують у червні 2024 року.

Ferrari вдруге поліпшує свій прогноз на 2023 рік: тепер в компанії вважають, що прибуток до відрахувань відсотків, податків, зносу і амортизації (EBITDA) досягне принаймні 2,25 мільярда євро. Цей показник краще попередніх цільових значень на 2,7 відсотка. У третьому кварталі цього року Ferrari збільшила виручку на рекордні 37 відсотків.

До 2030 року модельна лінійка Ferrari на 80 відсотків буде складатися з акумуляторних моделей. Близько 40 відсотків продажів забезпечать заряджувані гібриди, стільки ж — електромобілі, а частка версій з традиційними двигунами внутрішнього згорання скоротиться до 20 відсотків. Проте повне забуття ДВЗ від Ferrari не загрожує: Бенедетто Вінья вважає, що еру бензинових моторів продовжить синтетичне пальне.


Насолоджуюсь красою та потужністю автомобілів. Розповідаю про визначні події!

Advertisement

Comments are closed.