Райкконен: Феррари в «Формуле 1» двигается в правильном направлении

Перед Гран-прі Туреччини Чемпіон світу 2007 року Кімі Райкконен згадав успіх Ferrari в Монако і висловив надію на те, що незабаром Скудерія повернеться до числа лідерів Формули-1.

Про фаворитів перегонів в Туреччині: «У минулі роки Ferrari добре виступала в Туреччині, але в цьому сезоні головним фаворитом буде Brawn, адже ця команда виграла п’ять із шести перегнів чемпіонату. 

Ми скорочуємо відставання, але, щоб повернутися в лідери, необхідно віддати всі сили». 

Про передумови успіху: «Ferrari ще потрібно додати в силі, щоб наблизитися до Brawn і Red Bull, але, думаю, команда рухається в правильному напрямку. 

Зараз, майже після половини чемпіонату, у мене більше оптимізму, ніж на початку сезону, особливо після прогресу команди в останніх двох перегонах. Ми знаємо, що подальші покращення машини дозволять додати — це додає впевненості в майбутньому. 

Звичайно, той, хто виграв п’ять перегонів з шести, має хорошу можливість виграти титул, але чемпіонат ще не завершений. Ще все може статися, хоча треба, щоб ці зміни відбулися якомога швидше «, — повідомив Райкконен у своєму блозі на сайті Ferrari. 

Повідомлялося, що пілот Ferrari Феліпе Масса зізнався, що хоче позмагатися за перемогу на Гран-прі Туреччини.

Advertisement

Comments are closed.